Pollastre al curry amb llet de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de petxugues de pollastre.
  • Dues cebes grans.
  • Dues pomes golden.
  • Una dent d’all.
  • Mig got d’oporto.
  • Un bon polsim de curry (depèn de la fortor del curry més o menys; anirem provant).
  • Brou de pollastre (mig litre aprox.).
  • Una llauna de llet de coco (200 ml. ben bé).
  • Un grapat d’ametlles pelades.
  • Oli d’oliva, sal i pebre.
  • 1 got de llet.

4 racions

Elaboració

- El dia abans banyem les petxugues de pollastre amb el got de llet (que s’estovin).
- Salpebrem les petxuguetes i les daurem amb un bon rajolí d’oli d’oliva.
- Les retirem i afegim a la cassola les cebes ben talladetes i la dent d’all igualment tallada.
- Anem sofregint fins que estigui ben fet (a mig camí li afegirem l’oporto).
- Quan el sofregit estigui al punt li afegirem el pollastre i les pomes pelades i tallades sense el cor, i el primer polsim de curry.
- Ara, afegirem el brou de pollastre (si el fem nosaltres millor..), amb un altre polsim de curry.
- Deixarem que el brou vagi reduint, i quan en quedi la meitat li afegirem la llet de coco (en un principi es menjarà l’olor i el gust però amb els minuts anirà tornant tot plegat, i anirà agafant bé la salseta). En aquest punt, probarem i decidirem si afegim sal i curry (la decisió hauria de ser afirmativa..).
- En aquest moment jo doro les ametlles en una paella amb un puntet d’oli, i les afegeixo a la cassola (si voleu fer-ho més fi recomano apartar el pollastre i passar el “minipimer” a la salsa).

1h 30min

Notes

- Servit amb la cançó "The Sculptor" de Raja Mushtaq


Recepta de cuina de Pollastre al curry amb llet de coco

Pollastre al curry amb llet de coco
per En Cendrowsky

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!