Sopa d'alls

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es posa l'aigua al foc, pelarem els alls i els tallarem per la mitat, quan l'aigua bulli i tirarem els alls, tallarem el pa a crostons o a llesquetes primetes.
Dins a l'aigua si a de posar la sal i el oli d'oliva i a de bullir 1/4 d'hora, quan a passat el tems d'ebulliciö, se li agrega el pa tallat i se espere que torni arrencar el bull, se apaga el foc i si tiren els ous crus i am una forquilla es baten.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se