Arròs amb espinacs i cargols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir els cargols amb sal i una fulla de llorer durant uns 15'
Fer el sofregit amb la ceba, els pebrots,  els alls tendres talladets i el tomàquet
Ara és el moment de les carxofes a trosets (a octaus queda be) i els pèsols
Quan estigui a mig fer afegir les salsitxes tallades a trosets
Al final incorporar  els cargols perquè agafin be el gust dels sofregit
Afegir 4 meusres d'arròs rementat-ho be i afegir 9 mesures d'aigua bullent
Als 10' afegir els espinacs ben nets i tapar
Esperar fins que estigui cuit, vigilant que no es quedi sense aigua.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se