Coc ràpid de la iaia del Perelló

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

10 racions

Elaboració

Posare'm en un bol, els rovells d'ous reservare'm les clares, afegire'm el sucre poc apoc fins que quedi fós després hi posarem l'altra tassa de sucre i farem la mateixa operació, afegire'm l'oli poc a poc, la llet la farina i la llevadura, també la rralladura de la llimona. Muntar les clares apunt de neu amb una mica de sal perque no s'ha baixin. Posare'm les clares a la pasta, barregan tots els ingredients poc a poc.
Encendrem el forn a 275 graus mentre preparem la pasta. Al enfornar-lo abaixarem a 175 graus (tot depent de cada forn)
No obrir la porta mentre s'esta cient. Al treure'l el ruxarem pel damunt amb l'anis i un polsim de sucre, el deixarem una mica més amb el forn apagat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se