Coc ràpid de la iaia del Perelló
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Ingredients
- 400 grms de farina
- 1 sobre de llevadura
- 1 pell de llimona ratllada
- 4 ous
- 1 tassa gran de llet
- 1 gotet de cafè ple d'oli
- 2 tases grans de sucre
- Un raiget d'anis
Elaboració
Posare'm en un bol, els rovells d'ous reservare'm les clares, afegire'm el sucre poc apoc fins que quedi fós després hi posarem l'altra tassa de sucre i farem la mateixa operació, afegire'm l'oli poc a poc, la llet la farina i la llevadura, també la rralladura de la llimona. Muntar les clares apunt de neu amb una mica de sal perque no s'ha baixin. Posare'm les clares a la pasta, barregan tots els ingredients poc a poc.
Encendrem el forn a 275 graus mentre preparem la pasta. Al enfornar-lo abaixarem a 175 graus (tot depent de cada forn)
No obrir la porta mentre s'esta cient. Al treure'l el ruxarem pel damunt amb l'anis i un polsim de sucre, el deixarem una mica més amb el forn apagat.
Comparteix aquesta recepta: