Coc ràpid de la iaia del Perelló

Ingredients

  • 400 grms de farina
  • 1 sobre de llevadura
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 4 ous
  • 1 tassa gran de llet
  • 1 gotet de cafè ple d'oli
  • 2 tases grans de sucre
  • Un raiget d'anis

10 racions

Elaboració

Posare'm en un bol, els rovells d'ous reservare'm les clares, afegire'm el sucre poc apoc fins que quedi fós després hi posarem l'altra tassa de sucre i farem la mateixa operació, afegire'm l'oli poc a poc, la llet la farina i la llevadura, també la rralladura de la llimona. Muntar les clares apunt de neu amb una mica de sal perque no s'ha baixin. Posare'm les clares a la pasta, barregan tots els ingredients poc a poc.
Encendrem el forn a 275 graus mentre preparem la pasta. Al enfornar-lo abaixarem a 175 graus (tot depent de cada forn)
No obrir la porta mentre s'esta cient. Al treure'l el ruxarem pel damunt amb l'anis i un polsim de sucre, el deixarem una mica més amb el forn apagat.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: