Medallons de filet de vedella amb crema d'avellanes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500g de filet de vedella
  • 100g de ceba
  • Vi blanc
  • 15g de farina
  • 60g de mantega
  • Nou moscada
  • 20cl de llet
  • 1/4 de 1 de crema de llet
  • 200g d'avellana torrada
  • Conyac al gust

4 racions

Utensilis

Paella i picadora.

Elaboració

Sofregiu la ceba amb la mantega.Quant estigui daurada, afeigiu-hi el vi blanc i quan perdi volum,la farina.
Remeneu durant cinc minuts, piqueu les avellanes ben fines, afeigiu-les i remeneu durant cinc minuts més.
Afegiu-hi la llet i després la crema de llet.
Deixeu que perdi volum i trieu-la del foc.
Saltegeu els medallons de filet de vedella a la paell, afegiu-hi una mica de mantega i flamegeu-los amb el conyac.

30min

Notes

Muntatge del plat:Poseu una mica de crema d'avellana al fons del plat,poseu-hi el filet i cobriu-lo de salsa d'avellana.Decoreu-lo amb una mica d'avellana picada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: