Pollastre Farcit de Poma i Prunes

Ingredients

  • 1 Pollastre desossat (demanar-ho amb antelació al carnissser9
  • 4 Pomes Golden.
  • 100gr. Prunes remullades amb vi blac.
  • Malla o fil de bridar
  • 1 llimona.
  • Sal i pebre.
  • 200gr. carn picada de llagonissa.

8 racions

Elaboració

Precalentar el forn a 180 graus. Esperant a que es calent li retirem el cor de les pomesi en una platrera d'anar al forn les courem fins que quedin bo i fetes.Acabades de,fer,deixar refredar.
Extendrem el pollastre amb la pell tocant a la taula,en el centre hi ficarem la cran picada, les prunes escorregudes i les pomes al fron intentarem que tot plegat quedi repartit un cop tingem aixó fet tancare'm el pollastre com si el volguesim reconstruïr, donant-li forma derodó.És importan que el farcit no surti per les puntes.
Amb l'ajuda d'un embut,embotirem el pollastre dins la malla. Si no tenim malla el lligarem amb el fil.
Amb el suc de la llimona li fregarem tota la superficie amb les mans, salpebrarem i enfornarem amb el vi de masserar les prunes. És opcional ficar-hi llorer, canyella, alls...
Per sapiger quant está fet, calcularem 35 minuts per Kg. ( no falla mai )
Recordar qua s'ha d'anar regant per que ens quedi més tendre.

Notes

Observacions: Aquest és un plat que és pot deixar fet amb antelació.no cal anar a última hora ja que d'un dia per l'altre el podem deixar sense els cordills que el lligem (És recomanble deslligar-lo quan ja és fred).És pot servir sencer o fer-lo a rodanxes. El suc que fa al coure'l 'es possa al fons de la safata,i les dodanxes al damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Núria Fontgivell Caparó diu:
'Es una recepta que queda molt bé hi ha grada mol
Beppa Casas diu:
"Es una recepta que queda molt bé i agrada molt!"

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: