Filets de llenguado embolicats amb pasta fresca sobre pesto d'avellanes

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Per fer el "pesto d'avellanes":

Escaldem amb aigua bullint l'alfàbrega durant 20 segons i la refredem ràpidament amb aigua i gel per tal de que no perdi el color vert caracteristic.
Posem l'alfàbrega, els pinyons, les avellanas, el fortmatge parmesá i l'oli d'oliva dins de un recipient i amb el tourmix ho emulsionem tot. Seguidament ho reservem.

Elaboració del plat:

Tallem la seba fina i amb una mica d'oli la potxem fins que ens agafi un to molt fosc desprès hi afeigim els bolets i quan estigui tot ben cuit ho flamegem amb el Whisky i ho reservem en calent.
Netejarem els llenguados i en fem filets, els salpebrem, i enpolvorarem amb pebre vermell, els marquem a la plancha amb mantega i també ho reservem calent.
Courem la plancha de lasaya i un cop estigui al "dente" emboliquem els filets de llenguados de dos en dos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se