Mandonguilles amb alberginies
Ingredients
- 250 g de carn picada de vedella
- 250 g de carn picada de porc
- 2 albergínies
- 1 ceba grossa
- 3 tomàquets madurs
- 1 ou
- 1 got de vi blanc
- Oli, sal, pebre i farina
- Brou de carn o pastilla
- Pa ratllat
Elaboració
Comenceu el plat fent les mandonguilles, poseu en un bol les carns trinxades, l'ou batut, sal, pebre i una mica de pa ratllat (dues cullerades). Barregeu-ho tot bé, feu les mandonguilles, (recordeu amb les mans mullades), enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli calent.
Pel que fa a les albergínies, convé que abans de fregir-les estiguin una estona amb sal, per tal que perdin l'amargor. Talleu-les a trossos grans, enfarineu-les i fregiu-les. Un cop fregides, reserveu-les.
En una cassola poseu a daurar la ceba passada per la batedora, un cop daurada, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho sofregir uns minuts i després tireu-hi el vi, i quan hagi reduït, poseu-hi una mica de brou o aigua amb la pastilla. Tot seguit, afegiu-hi les mandonguilles, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure bullir uns 20 minuts.
Passats aquest temps, poseu-hi les albergínies fregides i deixeu-ho coure uns 5 minuts més, i ja poseu servir-ho.
Comparteix aquesta recepta: