Lasanya amb porros i llenties

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot posem amb remull les plaque de lasanya.
Es sofregeix tallat molt fi: els porros, la pastanaga, els xampinyons i els alls, després i poseu les llenties, el tomàquet pi cadet a daus i les herbes, es cuina durant 15-20 minuts tapat i el foc baix, si queda massa sec s'hi afeixegui una mica del suc de les llenties (si les hem cuit nosaltres) o una mica d'aigua.
En una safata per forn prèviament engrasada, es col·loca primer una capa de lasanya, després una capa de la bar-reixa de verdures i llenties i una capa de beixamel, es continua per aquest ordre finalitzant amb una capa de beixamel i es cobreix amb el formatge ratllat.
Es posa al forn, prèviament calent (180º) durant mes o menys 30 min. (dependrà de quin tipus de forn teniu)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se