Hackfleischtaler – ( mandonguilles aixafades)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Taler:

Col xinesa:

4 racions

Elaboració

Per preparar els talers es barregen tots els ingredients, i es pastan fins obtenir una barreja ben fina.
Amb una mica de pa ratllat forma les mandonguilles i aixafa amb el palmell de la mà.
En una paella amb la mantega fregeix els taler per ambdós costats, cada un, uns 3 minuts aproximadament.
Sofregeix la ceba i la col xinesa amb la mantega durant 1 minut, sense deixar de remenar.
Afegir el brou i la nata, portar a ebullició, aromatitzar i salpebrar al gust. Coure fins que estigui tendra.
Seervir la col xinesa i els talers en un plat prèviament escalfat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se