Hackfleischtaler – ( mandonguilles aixafades)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Taler:

  • 500 g de carn picada
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • 2 rovells d'ou
  • 1 ceba, finament picada
  • 1 cullerada de curri, suau
  • 2 culleradetas de gingebre, finament ratllat
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 cullerades de julivert, finament picat
  • Pa ratllat per formar el tal
  • Mantega per fregir

Col xinesa:

  • 1 ceba, finament picada
  • 1 col xinesa, tallat en tires de 2 cm d'ample
  • Mantega per fregir
  • 1 litre de brou de carn
  • 2 dl de nata per cuina
  • Sal
  • Pebre
  • Suc de llimona

4 racions

Elaboració

Per preparar els talers es barregen tots els ingredients, i es pastan fins obtenir una barreja ben fina.
Amb una mica de pa ratllat forma les mandonguilles i aixafa amb el palmell de la mà.
En una paella amb la mantega fregeix els taler per ambdós costats, cada un, uns 3 minuts aproximadament.
Sofregeix la ceba i la col xinesa amb la mantega durant 1 minut, sense deixar de remenar.
Afegir el brou i la nata, portar a ebullició, aromatitzar i salpebrar al gust. Coure fins que estigui tendra.
Seervir la col xinesa i els talers en un plat prèviament escalfat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1475 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: