Hackfleischtaler – ( mandonguilles aixafades)
Ingredients
Taler:
- 500 g de carn picada
- 4 cullerades de pa ratllat
- 2 rovells d'ou
- 1 ceba, finament picada
- 1 cullerada de curri, suau
- 2 culleradetas de gingebre, finament ratllat
- 1 culleradeta de sal
- 2 cullerades de julivert, finament picat
- Pa ratllat per formar el tal
- Mantega per fregir
Col xinesa:
- 1 ceba, finament picada
- 1 col xinesa, tallat en tires de 2 cm d'ample
- Mantega per fregir
- 1 litre de brou de carn
- 2 dl de nata per cuina
- Sal
- Pebre
- Suc de llimona
4 racions
Elaboració
Per preparar els talers es barregen tots els ingredients, i es pastan fins obtenir una barreja ben fina.
Amb una mica de pa ratllat forma les mandonguilles i aixafa amb el palmell de la mà.
En una paella amb la mantega fregeix els taler per ambdós costats, cada un, uns 3 minuts aproximadament.
Sofregeix la ceba i la col xinesa amb la mantega durant 1 minut, sense deixar de remenar.
Afegir el brou i la nata, portar a ebullició, aromatitzar i salpebrar al gust. Coure fins que estigui tendra.
Seervir la col xinesa i els talers en un plat prèviament escalfat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1475 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.