Pèsols amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Desgranar els pèsols.
Pelar i tallar a trossets els xampinyons.
Posar en un cassó un rajolinet d'oli, els pèsols i els xampinyons, amb una mica d'aigua bullent, sal i pebre.
Tapar perquè el xampinyó deixi anar la seva aigua i els pèsols quedin ofegats.
Emplatar.

15min

Notes

Recepta ràpida, tipus pim pam per quan no es té temps però no es vol renunciar a menjar correctament.
Si voleu fer una cosa un xic més gustós, podeu sofregir primer una ceba i quan ja sigui transparent abocar-hi els pèsols i els xampinyons, podeu caure-ho amb un raig de vi blanc, podeu posar-hi unes fulles de menta o unes herbes de la provença... Varietats, totes les que vulgueu, en funció dels vostres gustos. Hi ha moltes alternatives, però jo avui he tirat pel dret.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se