Pèsols amb xampinyons

Ingredients

  • Un quilo de pèsols
  • Sis xampinyons
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

2 racions

Elaboració

Desgranar els pèsols.
Pelar i tallar a trossets els xampinyons.
Posar en un cassó un rajolinet d'oli, els pèsols i els xampinyons, amb una mica d'aigua bullent, sal i pebre.
Tapar perquè el xampinyó deixi anar la seva aigua i els pèsols quedin ofegats.
Emplatar.

15min

Notes

Recepta ràpida, tipus pim pam per quan no es té temps però no es vol renunciar a menjar correctament.
Si voleu fer una cosa un xic més gustós, podeu sofregir primer una ceba i quan ja sigui transparent abocar-hi els pèsols i els xampinyons, podeu caure-ho amb un raig de vi blanc, podeu posar-hi unes fulles de menta o unes herbes de la provença... Varietats, totes les que vulgueu, en funció dels vostres gustos. Hi ha moltes alternatives, però jo avui he tirat pel dret.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Un kilo de pèsols per dues persones? No és massa?
Marta Morató diu:
No, en tant que un cop desgranats queda en un no res


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: