Gelatina de fruites
Ingredients
Fruita al gust, jo he escollit:
- Maduixa
- Meló
- Kiwi
- Mango
- 100ml aigua
- 4gr. agar agar
- 250ml suc de meló
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Tallem en dauets petits la fruita i la col.loquem dins de motlles de silicona.
Bullin l'aigua i hi tirem la pols d'agar agar i remenem durant un minut. 
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de meló i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hores. Si pot ser una nit sencera, millor.
														
 30min
  30min 
Notes
En funció de l'època de l'any, podem triar fruites diferents.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4304 visites.
 4304 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Begudes
 Begudes 
  Coca
 Coca 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram