Gelatina de fruites

Ingredients

Fruita al gust, jo he escollit:

  • Maduixa
  • Meló
  • Kiwi
  • Mango
  • 100ml aigua
  • 4gr. agar agar
  • 250ml suc de meló

6 racions

Elaboració

Tallem en dauets petits la fruita i la col.loquem dins de motlles de silicona.
Bullin l'aigua i hi tirem la pols d'agar agar i remenem durant un minut.
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de meló i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hores. Si pot ser una nit sencera, millor.

30min

Notes

En funció de l'època de l'any, podem triar fruites diferents.


Recepta de cuina de Gelatina de fruites
per Marta Morató

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Bruguers Sanou diu:
Hola Marta,
M'agrada molt aquest postre ja que és una manera visual de fer menjar fruita als més petits.
Voldria demanar-te si puc copiar-la i penjar-la al meu modest blog de cuina citant que és teva.
Ja em diràs.
Salutacions cordials.
Marta Morató diu:
No tinc cap problema en que facis la recepta i la pengis al teu bloc. Ara bé, no copiis literalment el redactat i la foto i, ni molt menys, posis la teva signatura a la foto, perquè no és teva!
Si fem les coses, fem-les bé!
Bruguers Sanou diu:
Marta, si vols pots veure la recepta a
lacuinadelabruguers.blogspot.com i si hi ha alguna cosa que no et sembla bé, no dubtaré ni un moment a l'hora d'esborrar-la.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: