Gelatina de fruites

Ingredients

Fruita al gust, jo he escollit:

  • Maduixa
  • Meló
  • Kiwi
  • Mango
  • 100ml aigua
  • 4gr. agar agar
  • 250ml suc de meló

6 racions

Elaboració

Tallem en dauets petits la fruita i la col.loquem dins de motlles de silicona.
Bullin l'aigua i hi tirem la pols d'agar agar i remenem durant un minut.
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de meló i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hores. Si pot ser una nit sencera, millor.

30min

Notes

En funció de l'època de l'any, podem triar fruites diferents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Bruguers Sanou diu:
Hola Marta,
M'agrada molt aquest postre ja que és una manera visual de fer menjar fruita als més petits.
Voldria demanar-te si puc copiar-la i penjar-la al meu modest blog de cuina citant que és teva.
Ja em diràs.
Salutacions cordials.
Marta Morató diu:
No tinc cap problema en que facis la recepta i la pengis al teu bloc. Ara bé, no copiis literalment el redactat i la foto i, ni molt menys, posis la teva signatura a la foto, perquè no és teva!
Si fem les coses, fem-les bé!
Bruguers Sanou diu:
Marta, si vols pots veure la recepta a
lacuinadelabruguers.blogspot.com i si hi ha alguna cosa que no et sembla bé, no dubtaré ni un moment a l'hora d'esborrar-la.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: