Salsa de gerds

Ingredients

  • Un got d'aigua
  • Dues culleradetes de maizena
  • Una culleradeta de sucre
  • Dues safates de gerds
  • Una cullerada de vinagre (jo he posat de gerds)

15 racions

Elaboració

Posem en un cassó l'aigua, la maizena i el sucre i remenem.
Posem al foc i quan estigui calent, afegim els gerds.
Anem remenant i aplastant els gerds, perquè es desfacin.
Posem el vinagre i continuem remenent.
Quan espessi una mica, retirem del foc i deixem refredar.
Ja ho tenim a punt per utilitzar en amanides, coques de verdures...

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!