Gelat d'arròs amb taronja i xocolata

Ingredients

  • 500ml suc de taronja
  • 80gr arròs
  • 60gr. sucre
  • 250ml crema de cuina de soja
  • Un xic d'aigua, no puc dir-vos la quantitat exacte
  • Xocolata picada
  • Una culleradeta de glicerina líquida (opcional)

6 racions

Elaboració

Per fer aquest gelat, primer farem un suc de taronja.
Aquest suc jo no l'he colat i l'he posat a un cassó a que arrenqués el
bull. En aquest punt he tirat l'arròs i he anat remenant de tant en
tant, perquè no s'enganxés i anés deixant el midó, durant uns 10
minuts. Passat aquest temps he tiratel sucre.
He continuat remenant durant deu minuts més. He provat l'arròs i estava
un xic dur, així que he afegit una mica d'aigua calenta fins que ha
quedat completament cuit amb una tectura com de rissotto. En aquest
moment, l'he retirat del foc i l'he deixat refredar.
Quan ha estat completament fred, he posat l'arròs en un pot amb la crema
de soja i l'he passat pel túrmix, deixant una pasta cremosa, no molt
líquida.
Quan he tingut la pasta feta, hi he afegit xocolata picada amb un ganivet a trossets petits.
He remenat la barreja de la pasta d'arròsi taronja amb la xocolata, com si fos un after-eight o una stracciatella.
Ho he posat al congelador, perquè no tinc màquina de fer gelats, i he
anat remenant cada hora, fins que ha estat completament amb la textura
de gelat.

3h

Notes

La glicerina ajudarà a que el gelat no tingui tants cristalls, però sense aquest ingredient us pot sortir igual de bé.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: