Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques

Categoria:

Ingredients

Per a la salsa de llimona i herbes :

4 racions

Elaboració

Tallar el formatge en llesques gruixudes de 7 mm i rostir al grill d'ambdós costats. M'agrada utilitzar halloumi, que que s'ha de posar en remull amb aigua uns 30 minuts abans de rostir a la graella, així no és massa salat.
Aquesta recepta també es pot fer amb formatge de cabra fet a casa, aquest ha d'estar ben pressionat i tenir almenys 1 dia.
Per les herbes aromaticas es recomana una barreja de marduix, orenga, farigola, coriandre, i julivert, o bé una sola d'elles. Com alternativa es poden utilitzar 2 cullerades d'herbes seques.
Barreja les herbes amb el suc de llimona, el trinxat de bitxo i l'oli. Aboca la salsa sobre el formatge calent i gaudir immediatament.
Ja que el formatge és salat, no cal posar sal a la salsa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se