Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques

Ingredients

  • Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques
  • 400 grams de formatge mozzarella per fer al Grill

Per a la salsa de llimona i herbes :

  • 1 grapat d'herbes fresques, acabat de picar
  • La pell i el suc d’1una llimona
  • 1/2 tassa d’oli d'oliva
  • 1 cullerada de bitxo vermell, trixat ben fi

4 racions

Elaboració

Tallar el formatge en llesques gruixudes de 7 mm i rostir al grill d'ambdós costats. M'agrada utilitzar halloumi, que que s'ha de posar en remull amb aigua uns 30 minuts abans de rostir a la graella, així no és massa salat.
Aquesta recepta també es pot fer amb formatge de cabra fet a casa, aquest ha d'estar ben pressionat i tenir almenys 1 dia.
Per les herbes aromaticas es recomana una barreja de marduix, orenga, farigola, coriandre, i julivert, o bé una sola d'elles. Com alternativa es poden utilitzar 2 cullerades d'herbes seques.
Barreja les herbes amb el suc de llimona, el trinxat de bitxo i l'oli. Aboca la salsa sobre el formatge calent i gaudir immediatament.
Ja que el formatge és salat, no cal posar sal a la salsa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Laia Fontanet diu:
Amic Joan, això ha d'estar boníssim!! M'apunto la recepta :D
Eulalia Juncosa diu:
Joan,
amb tot el respecte pels teus plats, estaria bé que també pengessis les fotografies. La recepta queda més entenedora.
Els teus seguidors, t'ho agrairem.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: