Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques

Ingredients

  • Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques
  • 400 grams de formatge mozzarella per fer al Grill

Per a la salsa de llimona i herbes :

  • 1 grapat d'herbes fresques, acabat de picar
  • La pell i el suc d’1una llimona
  • 1/2 tassa d’oli d'oliva
  • 1 cullerada de bitxo vermell, trixat ben fi

4 racions

Elaboració

Tallar el formatge en llesques gruixudes de 7 mm i rostir al grill d'ambdós costats. M'agrada utilitzar halloumi, que que s'ha de posar en remull amb aigua uns 30 minuts abans de rostir a la graella, així no és massa salat.
Aquesta recepta també es pot fer amb formatge de cabra fet a casa, aquest ha d'estar ben pressionat i tenir almenys 1 dia.
Per les herbes aromaticas es recomana una barreja de marduix, orenga, farigola, coriandre, i julivert, o bé una sola d'elles. Com alternativa es poden utilitzar 2 cullerades d'herbes seques.
Barreja les herbes amb el suc de llimona, el trinxat de bitxo i l'oli. Aboca la salsa sobre el formatge calent i gaudir immediatament.
Ja que el formatge és salat, no cal posar sal a la salsa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Laia Fontanet diu:
Amic Joan, això ha d'estar boníssim!! M'apunto la recepta :D
Eulalia Juncosa diu:
Joan,
amb tot el respecte pels teus plats, estaria bé que també pengessis les fotografies. La recepta queda més entenedora.
Els teus seguidors, t'ho agrairem.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: