Puntes de calamar amb escarxofes

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli si ratlla la ceba i es fa sofregir.
Les escarxofes es triguen bé, es netegen i es tallen al llarg en trossets petits. Es tiren junt amb la ceba, a la cassola amb el vi, i una mica de caldo vegetal, els alls ben menuts, el julivert tallat i sal. Es deixen coure tapades.
Per altra banda, les puntes de calamar s'enfarinen es sal pebren una mica, i s'aboquen a la cassola on hi ha les escarxofes.
Es va movent la cassola ja que la farina farà que quedi una salseta espesa i molt bona.
Al cap de 15-20 minuts, ja està llest.
Bon profit!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se