Salsa per calçots

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Primer escalivo els tomàquets i l'all.
Mentre es refreda preparo la resta d'ingredients i els poso dins d'un recipient que
em permeti triturar-ho amb el minipimer. (recorda treure el cor a l'all cru)
Pelem i afegim tomàquets i all escalivat.
Ho trirurem tot alhora i afegim una mica més d'oli si convé.
Si ens queda molt espessa podem posar-hi una mica d'aigua
Tastem i si cal rectifiquem de sal i vinagre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se