Lluç a la basca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, fregiu-hi els alls picats, quan comencin a daurar-se, poseu-hi la farina, remeneu-ho amb un batedor de varilles, afegiu-hi el suc dels espàrrecs i una mica d'aigua.
Poseu-hi el lluç, saleu-lo i deixeu-lo coure uns 5 minuts, després doneu-li la volta i deixeu-lo 5 minuts més.
Obriu les cloïsses apart. Bulliu els ous 10 minuts i partiu-los per la meitat.
Poseu-hi els espàrrecs, les cloïsses i els ous, julivert picat i deixeu-ho coure uns minuts més.

45min

Notes

Podeu servir-ho amb la mateixa cassola


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se