Coca de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la massa:

Per sobre:

Per al pesto:

12 racions

Elaboració

Talleu la ceba en juliana i el carabassò en dauets petits, ofegueu-los en una paella amb oli d'oliva fins que hagin tret tota l'aigua vigilant que no s'enrosseixin. Reserveu-los en un plat fins que els hagueu de menester. Talleu els pebrots a quadrats petits i els tomàquets finíssims amb un ganivet ben afilat; les rodelles han de quedar més o menys del mateix gruix.
Prepareu la massa seguint les instruccions de la Thermomix els qui la teniu i els que no, primer desféu el llevat amb l'aigua tèbia i el sucre. Feu un cercle sobre el marbre amb la farina i el pols de sal i aneu-hi incorporant a poc a poc l'oli, els ous i el preparat del llevat. Pasteu-ho just que us quedi ben amalgamat.
Preescalfeu el forn a 225 graus.
Estireu la massa, que quedi ben fina i poseu-la en una plata d'anar al forn coberta amb paper de cuina. Disposeu a sobre les rodelles de tomàquet, el "pesto", els pebrots i per últim el carabassò i la ceba que havieu reservat al principi. Saleu i empebreu, amb compte ja que el "pesto" ja porta sal i pebre, i finalment aboqueu-hi un raig d'oli d'oliva. Enforneu 10 minuts a 225 graus i aproximadament 10 minuts més a 200 graus. Si no disposeu de form amb programa per coure pa i pastissos, podeu posar dins al forn un petit bol amb aigua tota l'estona que duri la cocció. Refredeu en reixeta i quan sigui freda ja la podeu servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se