Ous amb beixamel i musclos
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous
- 1/2 kg de musclos
- 100 g de formatge emmental ratllat
- 1/2 litre de llet
- 30 g de mantega
- 30 g de farina
- 1 ceba
- 50 ml de vi blan
- Sal i pebre negre
Elaboració
Bulliu els ous amb aigua i dos grapats de sal durant 10 minuts. Passeu-los per aigua freda i partiu-los al llarg. Treieu els rovells i reserveu-los.
Netegeu els musclos i poseu-los en una olla al foc amb la ceba tallada a trossos i el vi. Deixeu-los que s'obrin tots. Reserveu el caldo.
Treieu els musclos de les closques i pique-los petits, junt amb els rovells dels ous.
En un cassó al foc, foneu la mantega, poseu-hi la farina, llet i caldo dels musclos (cantitat necessria fins que quedi espes, sal i pebre (poseu una mica de beixamel a la barreja anterior). Ompliu els ous amb aquesta barreja i poseu.los en una safata que pugui anar al forn.
Continueu amb la beixamel fin que quedi una mica més clara que pugui cobrir tota la safata.
Escampeu-hi el formatge ratllat per sobre i gratineu-los.
Notes
No he posat tota le beixamel a la foto, perquè es pogues veure com quede per dins
Comparteix aquesta recepta: