Ous amb beixamel i musclos

Ingredients

  • 8 ous
  • 1/2 kg de musclos
  • 100 g de formatge emmental ratllat
  • 1/2 litre de llet
  • 30 g de mantega
  • 30 g de farina
  • 1 ceba
  • 50 ml de vi blan
  • Sal i pebre negre

4 racions

Elaboració

Bulliu els ous amb aigua i dos grapats de sal durant 10 minuts. Passeu-los per aigua freda i partiu-los al llarg. Treieu els rovells i reserveu-los.
Netegeu els musclos i poseu-los en una olla al foc amb la ceba tallada a trossos i el vi. Deixeu-los que s'obrin tots. Reserveu el caldo.
Treieu els musclos de les closques i pique-los petits, junt amb els rovells dels ous.
En un cassó al foc, foneu la mantega, poseu-hi la farina, llet i caldo dels musclos (cantitat necessria fins que quedi espes, sal i pebre (poseu una mica de beixamel a la barreja anterior). Ompliu els ous amb aquesta barreja i poseu.los en una safata que pugui anar al forn.
Continueu amb la beixamel fin que quedi una mica més clara que pugui cobrir tota la safata.
Escampeu-hi el formatge ratllat per sobre i gratineu-los.

1h

Notes

No he posat tota le beixamel a la foto, perquè es pogues veure com quede per dins


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: