Espàrrecs a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

1 gran llauna de forn
Mantega per la llauna

Elaboració

acompanyament:

Talla 100 grams de “Bresaola o pernil a tires
Talla en cercles un bitxo vermell, sense llavors
100 grams de formatge ratllat gruixut
½ manat de cerfull , finament picat

espàrrecs:

Reperteix els espàrrecs en una safata untada amb mantega.
Distribueix la mantega i la sal per la superficie.
Afegeix el vi blanc i el brou per sobre.
Cuina durant 25 a 35 minuts enmig d'el forn, preescalfat a 200 graus.
Acuradament dona de tant en tant la volta als espàrrecs amb 2 forquilles.
Retira la safata del forn, decora els espàrrecs amb l'acompanyament y serveix tot seguit
Servir amb patates, pa o torrades.

Notes

La Bresaola és un plat consistent en fines rodanxes de carn de vedella assaonada durant dos o tres mesos, aquesta comença a adobar-se des de la seua etapa crua en el qual és fosca, fins que es converteix en carn porpra. Es va originar en la vall de Valtellina al nord de Itàlia, en la regió de Llombardia, en les comarques properes dels Alps. Es pren com aperitiu amb oli d'oliva i suc de llimó. Hi ha una denominació geogràfica protegida, la bresaola della Valtellina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se