Espàrrecs a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 kg d'espàrrecs verds i blancs frescos, pelats
  • 50 g de mantega, tallada en glaçons
  • Sal
  • Pebre
  • 1 dl de vi blanc o brou de verdures
  • 3-5 dl de brou de verdures

6 racions

Utensilis

1 gran llauna de forn
Mantega per la llauna

Elaboració

acompanyament:

Talla 100 grams de “Bresaola o pernil a tires
Talla en cercles un bitxo vermell, sense llavors
100 grams de formatge ratllat gruixut
½ manat de cerfull , finament picat

espàrrecs:

Reperteix els espàrrecs en una safata untada amb mantega.
Distribueix la mantega i la sal per la superficie.
Afegeix el vi blanc i el brou per sobre.
Cuina durant 25 a 35 minuts enmig d'el forn, preescalfat a 200 graus.
Acuradament dona de tant en tant la volta als espàrrecs amb 2 forquilles.
Retira la safata del forn, decora els espàrrecs amb l'acompanyament y serveix tot seguit
Servir amb patates, pa o torrades.

Notes

La Bresaola és un plat consistent en fines rodanxes de carn de vedella assaonada durant dos o tres mesos, aquesta comença a adobar-se des de la seua etapa crua en el qual és fosca, fins que es converteix en carn porpra. Es va originar en la vall de Valtellina al nord de Itàlia, en la regió de Llombardia, en les comarques properes dels Alps. Es pren com aperitiu amb oli d'oliva i suc de llimó. Hi ha una denominació geogràfica protegida, la bresaola della Valtellina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1443 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: