Espàrrecs a la llauna
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg d'espàrrecs verds i blancs frescos, pelats
- 50 g de mantega, tallada en glaçons
- Sal
- Pebre
- 1 dl de vi blanc o brou de verdures
- 3-5 dl de brou de verdures
6 racions
Utensilis
1 gran llauna de forn
Mantega per la llauna
Elaboració
acompanyament:
Talla 100 grams de “Bresaola o pernil a tires
Talla en cercles un bitxo vermell, sense llavors
100 grams de formatge ratllat gruixut
½ manat de cerfull , finament picat
espàrrecs:
Reperteix els espàrrecs en una safata untada amb mantega.
Distribueix la mantega i la sal per la superficie.
Afegeix el vi blanc i el brou per sobre.
Cuina durant 25 a 35 minuts enmig d'el forn, preescalfat a 200 graus.
Acuradament dona de tant en tant la volta als espàrrecs amb 2 forquilles.
Retira la safata del forn, decora els espàrrecs amb l'acompanyament y serveix tot seguit
Servir amb patates, pa o torrades.
Notes
La Bresaola és un plat consistent en fines rodanxes de carn de vedella assaonada durant dos o tres mesos, aquesta comença a adobar-se des de la seua etapa crua en el qual és fosca, fins que es converteix en carn porpra. Es va originar en la vall de Valtellina al nord de Itàlia, en la regió de Llombardia, en les comarques properes dels Alps. Es pren com aperitiu amb oli d'oliva i suc de llimó. Hi ha una denominació geogràfica protegida, la bresaola della Valtellina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.