Conill al conyac

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, poseu a dorar els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre i retireu-lo a un plat.
En el mateix oli, fregiu la ceba ben picada. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho i deixeu-la coure una mica. Aboqueu-hi el caldo i el julivert picat.
Poseu-hi el conill i aboqueu-hi el conyac, tapeu la cassaola i deixeu-ho coure lentament uns 15 minuts..
Poseu-hi el xampinyons que previament haurem passat per la paella amb una mica d'oli i sal. Aboqueu-los a la cassola, doneu-li la volta al conill i deixeu-ho coure uns 15 minuts més.
Serviu el conill en una safata cobert amb la salsa i empolseu-lo amb julivert picat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se