Salsa barbacoa americana

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posa en una cassola oli i la ceba ratllada, deixa-la sofregir uns minuts, després afegeix l’all també triturat.
A continuació posa-hi el got de tomàquet fregit, el got de ketxup, el mig got de salsa perrins, el mig de vinagre i la llauna de coca-cola sencera. Remena-ho bé i deixeu que bulli, a foc fort, durant un 10 munits aprox.
Abaixa el foc i ara posa-hi totes les herbes i el pebre vermell. Deixa espessir.
Abans d'utilitzar, s'ha de refredar.

45min

Notes

La pots posar en un pot de vidre i guardar-la a la nevera. Et durarà molt de temps.
Es pot utilizar per acompanyar costelles de porc o be aletes de pollastre a la brasa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se