Fideus a la cassola amb fruits del mar

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Posem un rajolí d’oli a la cassola, marquem les gambes a foc viu i les reservem.
- Aprofitem aquest oli per sofregir-hi la ceba lentament (hi afegirem sal perquè sui).
- Quan porti 15 minuts i afegim els alls laminats.
- Quan la ceba ja estigui ben rossa hi afegirem els tomàquets ratllats (sense la pell).
- Quan el sofregit estigui a punt hi afegirem els fideus i els daurarem una mica; mentrestant farem bullir el fumet.
- Mentrestant posarem les xirles amb un rajolí de vi blanc a foc fort per tal que es vagin obrint (les haurem tingut abans amb aigua i sal perquè estiguin ben netes i no portin sorra).
- Obrirem també els musclos en un recipient tancat perquè es facin al vapor (quan es comencin a obrir apaguem al foc. Queden més bons mig crus).
- Afegirem el fumet i esperarem uns 7-8 minuts fins que els fideus estiguin “al dente” (salpebrarem al punt).
- Quan estiguin els quedi un minut hi afegirem els musclos, les xirles i un rajolí de l’aigua dels dos (la dels musclos la colarem que porta impureses). També hi afegirem les gambes i apagarem el foc.
- Servirem la cassola amb l’allioli enmig (si pot ser fet a mà)

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se