Pastis de pastanaga

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un bol blanquejem els rovells amb el sucre. Reservem les clares. Hi afegim el suc de la llimona i la pell de la taronja.
Ho barregem bé i hi tirem l’ametlla molta, la pastanaga ratllada no gaire fina i la farina.
Ho remenen fins que agafi consistència, hi afegim el llevat, ho barregem i ho deixem reposar 10 minuts.
A part, muntem les clares a punt de neu amb una mica de sal i les incorporem a la massa.
Untem el motlle amb mantega i aboquem la massa. Ho coem al forn a 180º uns 40 minuts.
Ho deixem refredar i hi tirem per sobre sucre llustre.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se