Carxofes amb cansalada ibèrica
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg. Carxofes
- 150 gr. cansalada ibèrica
- 100 gr. botifarra negra
- 2 cebes, 4 grans d'all, 1 llimona, oli, safrà,
- Sal, pebre i un got de vi blanc
Utensilis
Cassola, cullera de fusta.
Elaboració
Talleu les cebes en juliana i la cansalada a daus. Netegeu les carxofes talleu-les per la mitat i reserveu-les amb aigua i llimona. Daurar la cansalada i la ceba afexiu les carxofes i els grans d'all partits. Ofegueu uns minuts, salpebreu, incorporar el safrà i el vi blanc. Tapar la cassola i deixar coura a foc baix 30 minuts. Si és necessari afegir una mica d'aigua. Cinc minuts abans d'acabar la cocció afegir les rodanxes de botifarra.
Comparteix aquesta recepta: