Carxofes amb cansalada ibèrica

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola, cullera de fusta.

Elaboració

Talleu les cebes en juliana i la cansalada a daus. Netegeu les carxofes talleu-les per la mitat i reserveu-les amb aigua i llimona. Daurar la cansalada i la ceba afexiu les carxofes i els grans d'all partits. Ofegueu uns minuts, salpebreu, incorporar el safrà i el vi blanc. Tapar la cassola i deixar coura a foc baix 30 minuts. Si és necessari afegir una mica d'aigua. Cinc minuts abans d'acabar la cocció afegir les rodanxes de botifarra.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se