Carxofes amb cansalada ibèrica

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg. Carxofes
  • 150 gr. cansalada ibèrica
  • 100 gr. botifarra negra
  • 2 cebes, 4 grans d'all, 1 llimona, oli, safrà,
  • Sal, pebre i un got de vi blanc

4 racions

Utensilis

Cassola, cullera de fusta.

Elaboració

Talleu les cebes en juliana i la cansalada a daus. Netegeu les carxofes talleu-les per la mitat i reserveu-les amb aigua i llimona. Daurar la cansalada i la ceba afexiu les carxofes i els grans d'all partits. Ofegueu uns minuts, salpebreu, incorporar el safrà i el vi blanc. Tapar la cassola i deixar coura a foc baix 30 minuts. Si és necessari afegir una mica d'aigua. Cinc minuts abans d'acabar la cocció afegir les rodanxes de botifarra.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: