Filet de vedella a la rossini
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Filets de vedella gruixuts
- 4 llesques de pa de motllo
- 1 llauna de tòfona
- 1 copa de xerès
- 1 llauna de foie gras
- Mantega i sal
4 racions
Utensilis
1 paella
1 plàtera
1 ganivet
1 colador
Elaboració
Es fregeixen les llesques de pa amb mantega i es van posant en una plàtera de servir.
Amb la mantega que ha sobrat del pa es fregeixen el filets, i quan estiguin fets al punt, els posarem damunt de cada llesca, sobre la carn hi posarem una capa de foie gras i uns talls molt fins de tòfona.
Afegirem una copa de xerès a la mantega que haurà quedat a la paella, ho farem reduir a la meitat, la colarem i ho tirarem per sobre de cada filet.
20min
Notes
S'ha de fer i servir-lo ràpid per tal de que no es refredi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2163 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.