Calamars a la costa mediterrànea

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. Calamars mitjans
  • 1 ceba
  • 1 copeta de xerès
  • Alls, julivert, oli i sal

4 racions

Utensilis

1 escorredora
1 paella

Elaboració

Es netegen els calamars, es tallen ben fins i es posen en una escorredora amb un plat a sota.
Es posa bastant d'oli i un parell d'alls en una paella. Quan són daurats (sense que es cremin) es treuen i s'hi posa la ceba tallada ben fina.
Se li fa fer un tomb i ja s'hi posen els calamars amb una mica d'aigua de la que haurà quedat en el plat.
Es tapen i a mitja cocció s'hi tira la copeta de xerès. Es deixen coure a foc baix uns deu minuts i quan veieu que ja són
fets, s'hi posa una picada d'all i julivert, es remenen i ja es poden servir.

30min

Notes

Jo acompanyo aquest plat amb arròs blanc o enciam tallat a la juliana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1067 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: