Ous farcits amb peix
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Ous
- 300 gr. de lluç
- 200 gr. de llagostins
- 250 gr. d'escamarlans
- Herbes oloroses
- 1 pot mitjà de maionesa
- Sal, oli i pebre
4 racions
Utensilis
Una olla petita
Un pot pels ous
Un ganivet
1 colador
1 paella
1 safata
Elaboració
Feren bullir amb les herbes oloroses totes les classes de peix indicats.
Bullirem els ous (jo hi poso una mica de sal a l'aigua)
Un cop fet el peix (5 o 6 minuts) s'escorre en un colador i el trinxàrem tot junt i ho passarem una mica per una paella.
Un cop fet els ous durs, es parteixen per la mitat i traurem els rovells.
Amb la picada del peix omplirem els ous.
Ho posarem en una safata ben colo-cats els ous i tirem per damunt la maionesa i els rovells dels ous durs passats pel passapuré o un colador amb la mà de morter.
Per decorar un enciam tallat a la juliana pels costats.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2849 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.