Mil fulles d'asberginia amb bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 albergínies
- Bacallà fumat
- Bacallà en làmines marinat amb oli d'oliva i comí
- Farina
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de mostassa
- 1 cullerada de vinagre de Mòdena
- Sal
4 racions
Utensilis
1 paella
cercle individual
Elaboració
Talla les albergínies en rodanxes, enfarina-les i fregir-les en una paella amb oli molt calent.
Deixa-les escorre-les sobre paper de cuina.
Prepara la vinagreta batent l'oli, la mostassa, el vinagre i un pessic de sal.
Monte les mil fulles amb l'ajuda d'un cercle individual especial per la cuina, alternant capes d'albergínies i làmines de bacallà fumat i marinat.
Amanir-lo amb la vinagreta i serveix.
30min
Notes
Es serveix una vegada tret el cercle en plats individuals i pots adornar-lo amb julivert picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2652 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.