Espàrrecs mariners

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Espàrrecs verds
  • 250 gr. de tonyina de llauna
  • 2 tomàquets
  • 2 ous
  • 1 api
  • Oli d'oliva, pebre i sal

4 racions

Utensilis

1 cassola mitjana
1 colador
1 ganivet
1 platera

Elaboració

Bullir els espàrrecs en una cassola durant 15 minuts.
Treure del foc un cop estiguin tendres passar-los per un colador i remullar-los en molta aigua freda.
Rentar l'api i tallar-lo a cuadrets. Rentar els tomàquets i tallar-los.
Mentre tant haurem bullit els ous per tal de que quedin cuits. Tallar-los per la meitat.
Posar tot en una platera i posar la tonyina per sobre.
Amanir amb oli d'oliva, pebre i sal al gust.

30min

Notes

Jo també i poso unes olives negres per tal de donar-li una mica de color.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: