Espàrrecs mariners
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Espàrrecs verds
- 250 gr. de tonyina de llauna
- 2 tomàquets
- 2 ous
- 1 api
- Oli d'oliva, pebre i sal
4 racions
Utensilis
1 cassola mitjana
1 colador
1 ganivet
1 platera
Elaboració
Bullir els espàrrecs en una cassola durant 15 minuts.
Treure del foc un cop estiguin tendres passar-los per un colador i remullar-los en molta aigua freda.
Rentar l'api i tallar-lo a cuadrets. Rentar els tomàquets i tallar-los.
Mentre tant haurem bullit els ous per tal de que quedin cuits. Tallar-los per la meitat.
Posar tot en una platera i posar la tonyina per sobre.
Amanir amb oli d'oliva, pebre i sal al gust.
30min
Notes
Jo també i poso unes olives negres per tal de donar-li una mica de color.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.