Bacallà amb ceba

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Cebes grans
  • 4 patates mitjanes
  • 8 trossos de bacallà dessalat
  • Llorer, oli d'oliva, pebre vermell

4 racions

Utensilis

1 cassola
1 paella
1 ganivet

Elaboració

En una cassola hi posarem un sostre de rodanxes de ceba, un altre de rodanxes de patata i un altre de bacallà, un parell de fulles de llorer i tornarem a començar amb la ceba, la patata i el bacallà.
En una paella hi posarem oli, i quan serà ben calent el tirarem per damunt del bacallà, amb una mica de pebre vermell i una mica d'aigua i es deixa que es vagi fent amb el foc baix durant 20 minuts aproximadament.

35min

Notes

S'ha de punxar les patates de tant en tant i així veurem si son cuites.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: