Pasta amb pollastre, enciam, formatge i fruits secs
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de pasta (la que es vulgui)
- 1 pit de pollastre
- 1 enciam petit (tipus "cogollo")
- 100 gr. de formatge blau
- 2 seves tendres
- 100 gr. d'anous
- 1 poma
- 150 ml. de nata líquida
- Sal i pebre i oli
4 racions
Utensilis
1 cassola
1 paella una mica fonda
1 ganivet
Elaboració
En una cassola bullir, amb sal i una mica d'oli, la pasta fins que estigui al "dente". Retirar l'aigua i reservar.
Mentre bull la pasta, posar oli en una paella una mica fonda.
I saltejar el pit de pollastre tallat a tires fines, les seves, la poma i l'enciam tallats a la juliana, i les anous, quan estigui tot cuit. Afegir la pasta, el formatge blau i la nata líquida, posar sal i pebre al gust i servir-lo ràpidament.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2431 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.