Pasta amb pollastre, enciam, formatge i fruits secs

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. de pasta (la que es vulgui)
  • 1 pit de pollastre
  • 1 enciam petit (tipus "cogollo")
  • 100 gr. de formatge blau
  • 2 seves tendres
  • 100 gr. d'anous
  • 1 poma
  • 150 ml. de nata líquida
  • Sal i pebre i oli

4 racions

Utensilis

1 cassola
1 paella una mica fonda
1 ganivet

Elaboració

En una cassola bullir, amb sal i una mica d'oli, la pasta fins que estigui al "dente". Retirar l'aigua i reservar.
Mentre bull la pasta, posar oli en una paella una mica fonda.
I saltejar el pit de pollastre tallat a tires fines, les seves, la poma i l'enciam tallats a la juliana, i les anous, quan estigui tot cuit. Afegir la pasta, el formatge blau i la nata líquida, posar sal i pebre al gust i servir-lo ràpidament.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: