Amanida mediterrània
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Enciam, 1 escarola, 1 enciam de fulla de roure
- 2 tomàquets
- 1 seva
- 1 pastanaga
- 100 grs de formatge fresc
- 100 grs de pernil dolç
- Oli d'oliva, vinagre balsàmic i sal
4 racions
Utensilis
1 ganivet
1 platera per amanides
Elaboració
Rentar els enciams i tallar-los no molt petits guardant la seva forma natural.
Tallar la seva en rodanxes fines. Pelar els tomàquets i tallar-los en quarts. Pelar la pastanaga i tallar-la en rodanxes.
Barrejar tot en una safata per amanides, afegir el formatge fresc i el pernil dolç tallat en la forma de daus.
Amanir amb l'oli d'oliva verge, el vinagre balsàmic i la sal.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3606 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.