Amanida mediterrània

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Enciam, 1 escarola, 1 enciam de fulla de roure
  • 2 tomàquets
  • 1 seva
  • 1 pastanaga
  • 100 grs de formatge fresc
  • 100 grs de pernil dolç
  • Oli d'oliva, vinagre balsàmic i sal

4 racions

Utensilis

1 ganivet
1 platera per amanides

Elaboració

Rentar els enciams i tallar-los no molt petits guardant la seva forma natural.
Tallar la seva en rodanxes fines. Pelar els tomàquets i tallar-los en quarts. Pelar la pastanaga i tallar-la en rodanxes.
Barrejar tot en una safata per amanides, afegir el formatge fresc i el pernil dolç tallat en la forma de daus.
Amanir amb l'oli d'oliva verge, el vinagre balsàmic i la sal.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3784 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: