Amanida de pasta alemanya
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Ous d'usos
- 2/3 de llauna de pèsols
- 1/3 de llauna de cogombres adobats
- 2/3 tassa de iogurt
- 400 grams de pasta (fideus grossos cur-vats)
- 2/3 de llauna de pastanagues
- 2/3 de got de salsa per amanida
- 1 pessic de sal
- 400 grams de salsitxa
Elaboració
Bull la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente.
A continuació, refreda amb aigua freda, cola, escórrer i reserva
Talla a rodanxes la pastanaga i els cogombres adobats.
Talla la salsitxa i els ous durs en forma de daus.
Barreja tots els ingredients amb la pasta cuita.
Per la salsa d'amanida, afegeix una mica de líquid de la llauna de cogombre i el iogurt, assaona al gust.
Buida sobre l'amanida, la salsa d'amanida preparada, refrigera una estona per que es vagin impregnar tots el sabors.
Notes
Tots els productes de les llaunes es poden preparar amb verdures fresques
Comparteix aquesta recepta: