Amanida de pasta de petxines amb alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente amb L'All, i finalment refreda amb aigua i escorre.
Mantén l'all per al seu ús posterior.
Talla a trossets petits els tomàquets, les olives, el cogombre, la ceba tendra o cibulet i l'alfàbrega i barreja amb la pasta.
Aixafa o premsa l'all i barreja amb el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i barreja tot ben be. Reparteix la salsa preparada pel damunt de la pasta que hem col•locat en un bol de servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se