Pebrots del piquillo amb botifarra de ceba

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar les panxes en aigua una mica calenta.
Pelar i picar la mitat de la ceba ,sofregir la ceba en 2 cullerades de oli, afegir la botifarra sense pell sofregir tot, remenat de tan en tan.
Treu del foc i poseu las panxes ben escorregudes.
Amb una cullera omplin els pebrots en la massa, tanquen en un escura dents.
Sofregir la resta de la ceba i el oli fins que quedin transparent,afegim el tomàquet, el sucre,la sal i el pebre.
Deixar uns 10 minuts al foc,afegir els pebrots i deixar 10 minuts mes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se