Amanida de llenties i pernil

Ingredients

Elaboració

Renteu i feu bullir les llenties en agua amb sal i el manat d'herbes, fins que estiguin cuites però cruixents.
Escorreu-les i refresqueu-les amb aigua.
Trinxeu la ceba petita.
feu el mateix amb el tomàquet; prèviament n'haureu tret les llavors.
Trinxeu les fulles de menta .
Talleu el pernil a bastonets.
Poseuen un bol cinc parts d'oli per una de vinagre, on hareu dissolt una cullerada de mostassa en gra, sal i pebre.
Remeneu-ho bé perquè s'emulsioni,i afegiu-hi la menta.
Barregeu en un bol les lleties ben escorregudes, la ceba, el tomàquet i la vinagreta.
Als plats , poseu sobre l'amanida un grapat de pernil i decoreu-ho amb una fulla de menta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se