Amanida de llenties i pernil
Categoria:
Amanides i plats freds
Ingredients
- 400 gra de llenties
- 1 manat d'herbes
- 2 tomàquets
- 2 cebes tendres
- 4 talls de pernil
- Oli d'oliva
- Vinagre de xeres
- Pebre
- Unes fulles de menta fresques
Elaboració
Renteu i feu bullir les llenties en agua amb sal i el manat d'herbes, fins que estiguin cuites però cruixents.
Escorreu-les i refresqueu-les amb aigua.
Trinxeu la ceba petita.
feu el mateix amb el tomàquet; prèviament n'haureu tret les llavors.
Trinxeu les fulles de menta .
Talleu el pernil a bastonets.
Poseuen un bol cinc parts d'oli per una de vinagre, on hareu dissolt una cullerada de mostassa en gra, sal i pebre.
Remeneu-ho bé perquè s'emulsioni,i afegiu-hi la menta.
Barregeu en un bol les lleties ben escorregudes, la ceba, el tomàquet i la vinagreta.
Als plats , poseu sobre l'amanida un grapat de pernil i decoreu-ho amb una fulla de menta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3955 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.