Gaspatxo

Ingredients

  • 300 g de molla de pa del dia abans
  • 1 k de tomàquets madurs
  • 1 pebrot vermell
  • 80 cc d'oli d'oliva
  • 1 l d'aigua mineral freda
  • Vinagre de xerès
  • Sal al gust

Elaboració

Estoveu la molla de pa i escorreu-la.
En un morter,poseu-hi l'all, la sal,el pebrot i el tomàquet i treballeu-ho bé. Apoc a poc, afegiu-hi l'agua freda, segons us demani la massa.
Sense deixar de treballar, aneu afegint-hi l'oli. Seguidament, el vinagre de xerès amb cura. Tasteu-ho.
Passeu-ho per un colador i guardeu-ho a la nevera, ja que s'ha de servi molt fred.
Si voleu, també podeu treballar-ho amb batedora.

Notes

El gaspatxo se sol servi en bols individuals amb els tradicionals entrebancs: cogombre, ceba pebrot i pa, tot tallat a daus regulars i presentat en recipients separats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!