Lioneses

Ingredients

Per la pasta:

  • 150 g de farina
  • 150 g aigua
  • 100 g de mantega
  • 3 o 4 ous
  • Sal

Per la crema:

  • 500 g llet
  • Canyella
  • 60 g rovells
  • 100 g sucre
  • 40 g micena

Elaboració

Elaboraciò de la pasta:

Fer bullir l'aigua amb la mantega i la sal.
Afegir de cop la farina quan bulli l'aigua i la mantega estigui desfeta.
Treure del foc i canviar a un bol.
Quan perdi una mica de calor afegir els ous de mica en mica.
Ficar en una màniga i fer les peces en una llauna lleugerament engreixada amb oli o mantega.
Coure a 220ºC.

Elaboració de la crema:

Bullir la llet amb la canyella.
Colar.
Barrejar amb els altres ingredients i tornar el foc fins que arrenqui el bull tot remenat.
Abocar en un recipient net.
Diexar-la refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

524 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!