Pasta amb salsa de pinyons ametlles i parmesa

Ingredients

  • 300 g de pasta
  • 40 g de formatge parmesà
  • 40 g d'ametlles
  • 20 g de pinyons
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • 150 g de tomàquet triturat
  • 1 gra d'all
  • Sal i pebre
  • Alfàbrega

Elaboració

Es posa aigua a bullir per coure la pasta.
Mentrestant es fa una picada amb l'alfàbrega, els pinyons, les ametlles i el gra d'all.
Es barreja amb el tomàquet i es posa al foc. S'hi afegeix l'oli de mica en mica per lligar la salsa, i després, el el formatge ratllar i un polsim de sal i pebre.
La salsa es fa molt de pressa.El temps just de coure la pasta.
Es barreja bé la pasta amb la salsa i se serveix.
S'hi pot afegir parmesà acabat de ratllar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1546 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: