Ametllats

Ingredients

  • 3 clares d'ou
  • 170 g de sucre
  • 50 g d'ametlla laminada torrada
  • 1 gota d'esperit de llimona (concentrat)

Elaboració

Per començar, escalfeu el forn a 250 graus durant mitja horeta.
A continuació poseu en un bol les clares d'ou i munteu-les a punt de neu amb batedor.
Després afegiu-hi el sucre i remeneu-ho bé.
Quan estigui tot ben barrejat afegiu-hi les ametlles i l'esperit de llimona i remeneu-ho bé amb una espàtula.
Tot seguit poseu la massa dins d'uns motlles de magdalena poseu-los en ena safata apagueu el forn i diexeu-los coure durant 30 minuts.
I ja per acabar deixeu refredar els ametllats i ja els podeu servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1584 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: